(H)eerlijk wonen in de 21e eeuw

We gaan in de 21e eeuw radicaal anders wonen en reizen. Geen gas en geen fossiele brandstof meer. Het kan niet meer en we willen het niet meer. We hoeven ook geen groot huis met veel onderhoud, maar willen wel slim met elkaar delen. Zoals samen een elektrische auto, WiFi wasmachines en drogers, een lounge en een fitnessruimte. En een fijn appartement met slimme domotica waar je lekker op jezelf kan zijn met maximale privacy. Op het royale balkon aan de zonzijde heb je door de slimme vormgeving van het gebouw het gevoel van vrijstaand wonen, geen enkele buur kan op het balkon van een andere bewoner kijken. Met brede ramen die helemaal open kunnen zodat de slaap- en woonkamer één geheel vormen met de loggia.

De energie wekken we graag zelf op, helemaal 100% groen zonder dat we de aarde belasten. Door slim gebruik te maken van een unieke combinatie van zonne- en windenergie wekken we meer op dan we met z’n allen gebruiken. Dat voelt heerlijk en is eerlijk! Vloerverwarming in de winter en koeling in de zomer. Ook onze elektrische auto, scooter of fiets kunnen we met eigen opgewekte energie opladen. Niet meer afhankelijk van een energiemaatschappij en nooit meer langs een tankstation, maar wonen en reizen op de wind en de zon!

Zo’n appartement daar wil je de rest van je leven blijven wonen. En dat kan! Want de dutch21.com appartementen zijn aanpasbaar aan elke levensfase. Uiteraard qua entree en lift, maar ook het hele appartement is voorbereid op speciale voorzieningen voor de oude dag.

Nog voordat de bouw start, gaan we met de toekomstige bewoners de specifieke wensen bespreken. Zo leren we van de bewoners hoe we het ideale appartement nog beter kunnen ontwikkelen en blijven we verrassen met slimme innovaties.