Een verstandige investering

Individueel kopen

Een dutch21.com appartement kopen is een verstandige investering. Dat vinden ook veel hypotheekverstrekkers, zoals:

Triodos

Rabobank

ABN AMRO

die aantrekkelijke kortingen geven op groen wonen. Hoe energiezuiniger de woning, hoe lager de rente. Dus dat belooft wat met een energiepositief appartement!

Daarnaast zijn de energiekosten doorgaans een derde deel van de vaste woonlasten, maar die heb je in een dutch21.com niet meer. En ook de brandstofkosten van de auto komen te vervallen. Dat is een duurzame investering met driedubbel voordeel!

Zou jij ook een dutch21.com appartement willen kopen? Laat ons weten in welke gemeente jij energiepositief wil wonen. Bij voldoende belangstelling gaan wij gelijk aan de slag!

Samen kopen (CPO)

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Wil je graag samen met gelijkgestemden een dutch21.com appartementencomplex bouwen, waarbij jullie zelf de opdrachtgever zijn? Dat kan! Jullie profiteren dan van een reeds uitgewerkt concept, inclusief het digitale BIM360 bouwmodel, waar het gehele complex tot op een halve millimeter nauwkeurig is uitgewerkt. Het samenwerken met bouwpartners was nog nooit zo nauwkeurig, waardoor het risico op verspilling (op bouwprojecten gemiddeld tussen de 10% en 20%) sterk gereduceerd kan worden tot nagenoeg nihil.

CPO heeft voor- en nadelen. Voordeel is dat jullie alles zelf bepalen en mogelijk goedkoper uit zijn dan traditioneel kopen van de projectontwikkelaar. Mogelijke nadelen zijn dat het ondernemersrisico ook geheel bij de CPO ligt en het in de praktijk lastig blijkt om het met elkaar over alle details eens te worden. Dutch21.com verzorgt daarom co-creatie sessies met CPO's op basis van sociocratische besluitvorming. En ook de directievoering en het management kan door dutch21.com worden uitgevoerd.