Team

Wij zijn geen projectontwikkelaar die zo veel mogelijk appartementen op een vierkaante meter wil stapelen. We zijn ook geen bouwer die op het grote geld jaagt. Onze achtergrond is Design Thinking en Lean-Agile ontwikkelen, waarbij het overtreffen van klantverwachtingen centraal staat. Door elke verspilling uit het ontwikkel- en bouwproces te halen houden we geld over om een beter product te leveren. Dat is ook nodig, want energiepositief bouwen zonder verspilling, kost altijd nog 25% meer dan traditioneel bouwen met verspilling. 

De multidisciplinaire dutch21.com bouw teams werken vanuit BIM360 op een Lean-Agile en T-shaped manier, hetgeen resulteert in minder verspilling, een kortere bouwtijd en een significant beter product.


Adrie Dolman

Adrie is de oprichter en DGA van dutch21.com. Hij is een beelddenker met veel ervaring in het begeleiden en coachen van lean-agile propositie ontwikkeling, een methode die altijd de hoogste waarde levert voor de gebruiker, in de kortste time-to-market met het laagste risico.


Gideon Goudsmit

Gideon heeft in de afgelopen 40 jaar een indrukwekkend track record opgebouwd in de ontwikkeling van energieneutrale en tegenwoordig energiepositieve gebouwen met A+++++ status. Hij is o.a. de oprichter van energiecommissie.nl en als adviseur verbonden aan dutch21.com.

Contact opnemen

Interesse? Neem gerust contact op.

Ook als je ideeën hebt om van dutch21.com een nog beter concept te maken!

Dutch21.com BV, Adrie Dolman MSc

  Prins Hendrikweg 9, 8171 EG Vaassen, The Netherlands (Europe) Call Adrie: +31 651 372 341  
 Mail Adrie: adrie@dutch21.com